top of page

"En fantastisk fremstilling av nordmenns vaner, verdier og samfunnets normer beskrevet med humoristiske tegninger som gjør boken både morsom og lettlest. Læringen i boken er at kultur som ledelseverktøy er sterkt undervurdert og mange internasjonale selskaper vil ha god nytte av å bruke denne i sine opplæringsprogrammer." 

 

- Kathleen Offman Mathisen, HR-direktør Grieg Seafood

 

Nordmenn uten filter er skrevet for alle nordmenn som ønsker å lese om seg selv, og å forstå bedre hvordan de kan bli oppfattet. Julien S. Bourrelle forklarer og illustrerer særegenhetene ved vår kultur på en morsom og nyttig måte. En vil reflektere over atferd, ritualer og verdier som vi har, og som kan oppfattes annerledes og ukjent for andre.

 

En av de viktigste egenskapene for å lykkes med mangfold er akkurat det å kunne se sin egen kultur utenifra. Det er grunnleggende for å forstå mulighetene og utfordringene et mangfoldig arbeidsliv og samfunn skaper. For de som skulle tro at kultur ikke er viktig i mangfoldsdebatten, vil du endre synspunkt etter å ha lest denne boken.

 

Budskapet er presentert gjennom korte tekster og 140 illustrasjoner slik at du som leser smiler, gjenkjenner, husker og reflekterer over din egen kultur og hvordan den kan oppfattes.

 

 

 

Nordmenn uten filter

kr 339,00Pris
  • 160 sider, 140 illustrasjoner, 15 000 ord, 150mmx210mm, 1. utgave (2022), 1. opplag, Mondå Forlag AS, ISBN 9788293622161

     

    Boken "Nordmenn uten filter" er en sammenslåing av de engelske bøkene i serien "The Social Guidebook to Norway" og har nytt innhold tilpasset norske lesere. "Nordmenn uten filter" er en bok med lengre tekster. Om du ønsker en "coffee table" bok er den engelske versjonen et bedre alternativ. 

     

    Boken kan også bestilles hos ARK og Norli.

bottom of page