top of page
Screenshot (196) 1200px.png

JULIEN S. BOURRELLE

Rakettforsker og kulturekspert

About

OM

Øk din evne til å forstå kulturelle forskjeller med Julien S. Bourrelle, en inspirerende tverrkulturell brobygger og anerkjent foredragsholder. Med sin unike bakgrunn som rakettforsker og sin levende forståelse av globale kulturer, tar Julien deg med på en engasjerende reise gjennom kulturelle normer og kommunikasjon. Hans energiske foredrag som for eksempel "Å knekke den norske koden" og "Knekk kulturkoden" har inspirert publikum over hele landet i 10 år. Bli med Julien for å lære, le og løfte din evne til å kommunisere på tvers av kulturer.

Pressebilde av Julien S. Bourrelle

FOREDRAG

Julien snakker om hvordan kultur, adferd, normer, verdier og kulturelle forskjeller påvirker oss som mennesker og våre arbeidsplasser. Han bruker enkle illustrasjoner for å fremme budskapet på en effektiv og interessant måte. Noen av Juliens foredrag er mest underholdende, mens andre fokuserer på viktige tema innen kultur og mangfold på en reflektert og lærerik måte. Alle foredragene bruker illustrasjoner som Julien har utviklet sammen med partner Elise H. Kollerud, og som også brukes i hans bøker

 

Alle foredrag og kurs, samt konferansier-oppdrag kan gjennomføres på norsk, engelsk eller fransk. Julien er godt vant med alt fra publikum med flere tusen mennesker til små arbeidsgrupper. Oversikt over kundene Julien har snakket for finner du her.

Illustrasjon fra boken "Nordmennuten filter"

Utvid din forståelse av hva kultur er og hvordan kulturelle forskjeller utspiller seg på arbeidsplassen. 

Illustrasjon fra boken "Nordmennuten filter"

Den norske kulturen

Lær om norske kulturelle særegenheter presentert på en reflektert måte med en humoristisk vri. 

Illustrasjon fra boken "Nordmennuten filter"

De nordiske kulturene

Lær om de kulturelle likhetene og forskjellene mellom de nordiske landene. Vi er ganske like i Norden, men små forskjeller kan skape misforståelser. 

Illustrasjon fra boken "Nordmenn uten filter"

Bli mer bevisst på hvordan man bygger relasjoner med personer som er ulike oss selv. Et foredrag som fokuserer på kommunikasjon, sosialisering, adferd og sosiale normer.

Illustrasjon fra boken "Nordmennuten filter"

Lær om hvordan du kan øke arbeidsgleden i mangfoldige arbeidsmiljøer. Mennesker fra forskjellige kulturer vil få arbeidsglede og blir motivert på forskjellige vis.  

Illustrasjon fra boken "Nordmennuten filter"

Utvid din forståelse av hva tillit er og hvordan det bygges i forskjellige kulturelle grupper.

Lær om hvordan kultur påvirker det som oppfattes som god eller dårlig ledelse. 

Illustrasjon fra boken "Nordmenn uten filter"

Verdier & Bedriftskultur

Skap en felles forståelse av bedriftens verdier og kultur. Skreddersydd foredrag som kobles til deres bedriftskultur og verdier. 

Julien skreddersyr etter ditt behov. Han snakker om flere emner som kan kobles til kultur, kommunikasjon og menneskelige interaksjoner. 

 

Finner du ikke akkurat emnet du leter etter, ta gjerne kontakt med Elise

info@monda.no.

KURS

Dagskurs "kulturforståelse"

NOK

5490

pp

Kulturforståelse og kommunikasjon på arbeidsplassen

Interaktiv undervisning (6 timer)

Kopi av boken "Nordmenn uten filter"

Kurssertifikat

Lunsj, kaffe og mellommåltid

Undervisningsspråk er norsk

"Cracking the Norwegian Code"

NOK

2999

pp

Course for Expats and Norwegians

3 hours course

"The Social Guidebook to Norway" (both books)

Course certificat

Overview of online resources

In English 

Bedrifter og organisasjoner kan allerede bestille disse kursene internt for sine ansatte eller medlemmer. Vi skreddersyr også lengre teambuilding, workshop eller diskusjoner rundt tema kultur og kulturelle forskjeller. Ta kontakt for pris, kursplan og tilgjengelighet. 

KONFERANSIER & TOASTMASTER

Julien er en ettertraktet konferansier som kan lage en rød tråd rundt deres arrangement. Han leder publikum gjennom dagen og kvelden med korte innslag om kulturelle forskjeller før han introduserer de som skal på scenen. Med humor, energi og profesjonalitet garanterer Julien en fantastisk opplevelse. Julien har vært konferansier for både store og mindre arrangementer, og kan lett bytte mellom norsk, engelsk, fransk og spansk om man har et flerspråklig publikum.  

For større arrangementer hvor det er et ønske å ha en kjønnbalansert og flerekulturell tilstedeværelse på scenen tar Julien konferansieroppdrag sammen med Elise H. Kollerud.

Julien S Bourrelle hosting NTNU opening ceremony 2015
Julien S Bourrelle hosting the HMS-konferansen 2023
Julien is hosting TDC Conference Trondheim 2018
Julien S: Bourrelle foreleser i Praha (2019)

KUNDER

Logo Kunder 2023 | Julien S Bourrelle

TV & Media

BILDER 

BØKER

NORDMENN UTEN FILTER (Bok av Julien S Bourrelle)

«En fantastisk fremstilling av nordmenns vaner, verdier og samfunnets normer beskrevet med humoristiske tegninger som gjør boken både morsom og lettlest. Læringen i boken er at kultur som ledelseverktøy er sterkt undervurdert og mange internasjonale selskaper vil ha god nytte av å bruke denne i sine opplæringsprogrammer.» 

- Kathleen Offman Mathisen, HR director Grieg Seafood

«Om det er én bok du skal lese om oss nordmenn, er det denne!»

- Ola og Kari Nordmann

The Social Guidebook to Norway 1 & 2
TEDx Section

TEDx

Juliens to TEDx foredrag har blitt sett av mer enn 1 500 000 mennesker i Norge og i utlandet, og de gir en god ide på hvordan et foredrag med Julien ser ut. 

bottom of page